Nová dizajnová nástenná jednotka vyššej strednej triedy s jedinečným zaobleným dizajnom s vymeniteľným textilným poťahom v rôznych farbách, ktoré dokonale ladia s ostatnými dekoratívnymi prvkami vášho priestoru. Kombinácia vysokej estetiky a špičkovej japonskej technológie.

Doprajte si japonskú kvalitu

Spoločnosť Toshiba je na trh klimatizáciou už 60. rokov a o tom svedčí aj kvalita prevedenia ich výrobkov a aj skutočne elegantný design klimatizácie.

Tento unikátny koncept od spoločnosti TOSHIBA, je prvá klimatizácia s látkovým poťahom

TOSHIBA-HAORI-NOVINKA-2021

Pokroková invertorová technológia

Technológia rotačného kompresora kombinuje výkon a spoľahlivosť. Nielenže tak zvyšuje efektivitu chladenia alebo vykurovania, ale znižuje vznik hluku a chod zostáva dokonale tichý. Táto pokroková technológia umožňuje regulovať rýchlosť otáčok kompresora podľa potreby a tým minimalizuje teplotné výkyvy a zaisťuje tak konštantnú teplotu v miestnosti či už chladíte alebo kúrite.

Čistý vzduch

Vďaka špeciálnej povrchovej úprave lamiel tepelného výmenníka  Toshiba Magic Coil  sa usadené nečistoty neustále odplavujú spolu so skondenzovanou vlhkosťou.

Filter Toshiba Ultra Pure , zachytí až 94% častíc nečistôt v ovzduší, ktoré majú priemer menší ako 2,5 mikrometra.

Plazmový ionizátor absorbuje prach a neutralizuje častice s veľkosťou jemného prachu, peľu, výtrusov plesní a vírov.

Nový IR diaľkový ovládač

Oobohatený o nové funkcie ako je POWER alebo ECO režim, ale aj HI-POWER účinne a hlavne rýchle vychladenie alebo vykúrenie celého priestoru.

Ovládač pre TOSHIBA HAORI obsahuje magnetický držiak na stenu, ktorý ľahko pripevníte a máte ho vždy po ruke.

WIFI modul

HAORI obsahuje už zabudovaný WIFI modul s ktorým si rozšírte požadovaný komfort a nastavíte si dokonalé parametre kedykoľvek a odkiaľkoľvek. Keď ste doma, jednoducho nahraďte IR diaľkový ovládač SMART aplikáciou.